Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.300 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vannacht rond 03.00 uur is een auto volledig in vlammen opgegaan. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.
Het voertuig stond geparkeerd op een oprit naast een woning aan de Edelhertlaan in Brouwhuis. De auto van de buren is door deze autobrand ook flink beschadigd.
De politie zoekt getuigen en vraagt hen te bellen naar 0900 – 8844.

6 reacties:

Triest!! ????

Beantwoorden

Gezellig … ???? sterkte

Beantwoorden

Begint dat hier ook al

Beantwoorden

Op Facebook las ik dat dat huis ook helemaal volgekalkt was met teksten. ????????????

Beantwoorden

De media steekt zieke mensen aan met hun berichtgeving erover. Dan worden zieke mensen nog zieker. Het is net als bij de griep, het versprijd zich en het wordt steeds groter en groter………Aangezien we te maken hebben in dit land met een paar miljoen idioten die je helaas niet kunt ruimen, want dat mag niet, blijft dit bedorven zaad verder woekeren. En….ze worden elke dag opniieuw gemaakt door nog grotere idioten die koste wat kost een kind moeten!!! Als ik de maatschappij observeer in vooral…..de laatste 25 jaar, heb ik maar één conclusie: De meeste! mensen zijn één grote fout van de evolutie.

Beantwoorden

???? is dit tegenwoordig de moderne communicatie. Non verbale communicatie? ????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *