Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.595 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Op de Matthijs Vermeulenstraat brandde vannacht een personenauto volledig uit. Dat was een rode Peugeot 308 die daar om 18.00 uur werd geparkeerd. Om 04.30 uur werd de brand ontdekt. Auto’s die in de buurt stonden geparkeerd werden door de vlammen gevat (zie onderstaande foto’s).
Op de nabijgelegen Sint Willibrordstraat werd eerder vannacht ook gepoogd een camper in brand te steken. Dat werd omstreeks 02.00 uur ontdekt. De camper liep lichte brandschade op. Mogelijk hebben die 2 brandstichtingen iets met elkaar te maken.
De politie roept getuigen op zich te melden als die op de genoemde locaties iets hebben gehoord en/of gezien. Weet jij wie hiervoor verantwoordelijk is, dan horen zij dat natuurlijk ook graag van jou. Bel dan hun gratis tiplijn via 0800-6070 of de politie via 0900-8844 of anoniem naar M. op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *