Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

In de Monseigneur Noijenstraat in de Binnenstad is rond 01.00 uur vannacht een geparkeerde auto door brand verwoest. Het voertuig stond geparkeerd voor een woning. Door het snelle optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat de woning brandschade opliep.
Bij de autobrand raakte niemand gewond. Wel is de auto door de brand verloren gegaan. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk en wordt onderzocht.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 6 foto’s.

10 reacties:

Onze auto ????

Beantwoorden

Non de Piet Shirley, ge zult het maar meemaken! Gij dus. 🙁 ???? Sterkte!
Is dat door brandstichting gekomen?

Beantwoorden

@piet Is niet duidelijk de auto was te heet geworden om dat te laten onderzoeken we weten wel dat de brand links is begonnen flink wat schade zelfs in me huis ????

Beantwoorden

Ow wat verschikkelijk zeg.. Maar het aller belangrijkste is dat jullie het allemaal gelukkig nog kunne na vertelle

Beantwoorden

@Shirley op maandag 30 september 2019 om 05:53:

Wat erg meid!! Toch brandschade of bedoel je rookschade? Rookschade is ook erg vervelend weet ik sinds een half jaar. Bij mijn zus was een brandje geweest en nu ruik je het nog doordat de rook in de stoffen bank is gaan zitten. Krijg je er haast niet uit, geurtje spuiten helpt niet echt. 🙁 Maar gelukkig ben je nog heel en gezond! 🙂 Sterkte!!

Beantwoorden

@José rookschade alles is vies binnen heb nu me keuken zover schoon me gangvloer krijg ik niet meer zuiver en wij hebben ook een stoffen bank ???? heel me huis stond blauw van de rook omdat ik altijd boven me ramen open heb en beneden de douwenluchters of hoe je dat ook noemt die lichting boven de ramen heb vannacht een paar uur alles open gezet dus hopelijk helpt dat tegen de stank. Maar gelukkig zijn we wakker gemaakt door mijn vader.

Beantwoorden

@Shirley op maandag 30 september 2019 om 08:37:

SHIT 🙁 Hopelijk hebben jullie een verzekering (mijn zus niet) en vergoeden die het. Er is ook een stichting die je kunt inschakelen, ik weet niet hoe die heet, die mensen helpen na brand en rookschade. Nog een klein adviesje: kijk eens bij de glazen potten met een schroefdeksel, daar kan de rook ook ingekomen zijn. In ieder geval: héél veel succes met poetsen en alle rompslomp!!

Beantwoorden

@José
Ja gelukkig zijn we overal goed voor verzekerd dus dat scheelt weer maar onze gangvloer lag er pas 3 weken in en die kan er nu weer uit al me matten heb ik op de aanhanger kunnen gooien ben nu beneden zover klaar en dan naar boven!
Dank u wel gaat goed komen ik probeer positief te blijven ????

Beantwoorden

Gelukkig niet overgeslagen naar jullie huis Shirley! Erg om zo wakker te worden! Sterkte ????

Beantwoorden

Wat verschrikkelijk weer.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *