Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vanmiddag rond 15.30 uur werd de bestuurder van een grijze Suzuki Alto mishandeld. Dat gebeurde terwijl hij stilstond voor het rode verkeerslicht ter hoogte van UPC in Helmond.
Het 53-jarige slachtoffer werd door een onbekende bestuurder van een witte bestelbus die links naast hem tot stilstand kwam, bij zijn kraag gegrepen. De kraag werd zo strak aangetrokken dat het slachtoffer geen adem meer kon halen. Ondertussen schold de onbekende hem de huid vol. Naast het slachtoffer zat zijn 14-jarige dochter, die getuige was van deze angstige momenten. De onbekende bestuurder van de witte bestelbus reed daarna met hoge snelheid weg in de richting van Helmond.
Het slachtoffer heeft verschillende auto’s zien passeren. Wie er iets gezien heeft en daarmee kan helpen deze zaak op te lossen, wordt gevraagd de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000. Vermeld het registratienummer: 2015198421.

In de reacties staat een update.

5 reacties:

En de aanleiding was? Want dat mis ik aan dit bericht.

Beantwoorden

@Vico op zondag 6 september 2015 om 09:55:

Update: Volgens het slachtoffer, werd hij door de bestuurder van de witte bestelbus opgejaagd (bumperkleven) op een gedeelte van de Europaweg waar het slachtoffer de maximaal toegestane snelheid reed. Dat liet een woordvoerder van de politie ons zojuist desgevraagd weten.

Beantwoorden

Zoiets vermoedde ik al. Niet te geloven zoiets.

Beantwoorden

Toen ik begon te lezen kwam de gedachte al bij mij op. Zal wel een ongeduldig iemand geweest zijn (de dader) die zich niet wilt houden aan de maximum snelheid. Nu is die op de A270 natuurlijk ook niet te begrijpen. Die hele A270 80 km maken vanaf de Hortsedijk.

Beantwoorden

Wat een idioot zeg!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *