Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.412 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Op het parkeerterrein tussen de Kluisstraat en Molenstraat in het Centrum is vannacht brand geweest in een personenauto. Die stond geparkeerd tussen enkele andere auto’s. Door snel optreden van de om 00.43 uur gealarmeerde brandweer bleef de schade beperkt tot dit ene voertuig en liepen de anderen geen schade op. De auto wordt (of inmiddels is) door een berger opgehaald.
Brandstichting is de vermoedelijke oorzaak van deze autobrand. Bij de auto trof de brandweer namelijk een fles aan waarin vermoedelijk een brandbare vloeistof zat.  Vorig jaar oktober wat er op deze parkeerplaats ook een autobrand. 
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

Voor de derde keer is er weer een autobrand geweest in de Kluisstraat. Mensen blijf allert want al deze keren zijn de branden opzettelijk aangestoken. Hierbij zijn al vele voertuigen van hardwerkende mensen ook flink beschadigd geraakt. En als je alleen WA verzekerd bent en zolang er geen dader is wordt er niets uitgekeerd door de verzekering. U bent dus gewaarschuwd.
Deze auto stond daar in sept 2021 helaas langs een busje waar de brand was begonnen en dus ook behoorlijke schade heeft opgelopen. En niet meer te repareren was.

Beantwoorden

@Jolanda op zondag 21 augustus 2022 om 14:52:

Wat triest. Dus al drie keer binnen een jaar! Hangen daar geen privé-camera’s?
Ik dacht altijd dat de verzekeraars een soort schadefonds hadden voor schades waarvan de veroorzaker spoorloos is.

Beantwoorden

Ik heb de aanstichter op camera, gemeld bij politie. Maar geen reactie meer op gehad

Beantwoorden

Toch geweest hebben net de camerabeelden opgehaald. Super.

Beantwoorden

@Adrie op maandag 22 augustus 2022 om 08:27:

Deel de beelden eens aub.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *