Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.572 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

1reactie

Vanochtend belandde een personenauto op de kop in de sloot van de Europaweg. De automobilist die richting Eindhoven reed, raakte door onbekende oorzaak van de weg. De man kon zelf uit zijn auto komen. De om 10.43 uur opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen.
De man is in een ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto wordt door een bergingsbedrijf opgehaald. 1 Rijbaan werd gedeeltelijk afgesloten.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto´s.

1 reactie:

Hoe krijg je ‘t voor elkaar… Voor dit jaar is ‘t tekort, maar voor 2023 denk ik aan een totaal verbod op auto’s. Doe maar een grote autoshow bij het kasteel, voor alle Helmonders elke avond tien minuten. Ook fijn voor bange huisdieren en milieu

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *