Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.048 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 28-jarige man uit Gemert werd gistermiddag rond half 5 in Helmond met zijn auto aan de kant gezet door de politie en vervolgens aangehouden. Hij zou een vrouw uit Gemert achtervolgen en zij belde vanuit haar auto de politie.
De vrouw heeft al langere tijd een conflict met deze plaatsgenoot. Dat leidde  eerder tot een ruzie bij haar huis. Daarbij werd zij toen bedreigd en sneuvelde een autospiegel.
Vanwege die eerdere melding hield de politie rekening met de mogelijkheid dat de man een vuurwapen bij zich had. Daarom waren er meerdere politiewagens en veel agenten bij de aanhouding bij het kruispunt van de Wethouder Ebbenlaan met de Lucas Gasselstraat betrokken. De verdachte bleek tijdens zijn aanhouding overigens ongewapend.
Onderstaande foto werd gemaakt door Paul:

1 reactie:

Wa lopen (of rijden) er toch een stel randdebielen rond…. Als iedereen nou gewoon zorgt dat ie een fijn EIGEN leven heeft, dan hoef je iemand niet lastig te vallen in hun leven. Stumpert

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *