Buiten is het 25 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.042 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Een automobilist is vannacht rond 10 over 1 op de Burgemeester van Houtlaan van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De jonge man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 
De politie doorzocht het voertuig grondig en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De auto is total loss en wordt door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie is achter de ambulance aan mee naar het ziekenhuis gegaan.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

7 reacties:

Wat raar dat die bosjes nog overeind staan. Mijn auto ff heel netjes parkeren zal die jongen wel gedacht hebben. ✅

Beantwoorden

Net als de Weth. van Wellaan een racebaan! Snelheid ligt vaak boven de 100 km/p/u. Zeker met die patserbakken. Rijden met hoge snelheid door rood, rijden erg hard, soms zelfs boven de 120 km/p/u. Vaak zijn het wedstrijden van wie het hardst gaat en met heel snel optrekken. Vaak nog met een mobiel in hun hand. Geen verwondering dus bij dit ongeval, raar maar waar. Je kunt het blijven zeggen, controleren ho maar!

Beantwoorden

Overstekende bomen…

Beantwoorden

@Yoko,

Helemaal juist. Vaak zijn het de VW patserbakken met meestal jonge (gekleurde) gasten er in. Zie ze hier voorbij razen met inderdaad meer dan 100 km per uur, dat is geen uitzondering. Met name optrekken Wethouder van Well Laan, bumperkleven om er langs te kunnen. Burgemeester van Houtlaan en ook op de Uiverlaan in het verlengde daarvan. Vaak zijn er z.g.n. fuikcontroles en de bekende camera’s bij stoplichten, zijn die eenmaal gepasseerd…dan gaat het los. Veel meer dashcamgebruik en andere camera controles is hier echt op z’n plaats. doorgeven aan de politie. Daarna confronteren aan de deur met forse boetes en e.v.t. rijbewijs innames.

Beantwoorden

Update:
De 28-jarige bestuurder uit Eindhoven bleek alcohol gedronken te hebben. Omdat hij mee moest naar het ziekenhuis is er bij hem bloed afgenomen. Op de uitslag daarvan moet de politie nog wachten. Aan de hand van de hoogte daarvan zal de officier beslissen hoe hoog de boete voor de Eindhovenaar zal zijn. Er werd verder niets verdachts in de auto aangetroffen. Dat liet de politie vanochtend weten.
Er werd vannacht ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd weer direct gecanceld omdat die hulp niet nodig was.

Beantwoorden

Die vw patserbakken die jullie zien crossen, moeten hun spulletjes tijdig aan de man brengen als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Hoe ik dat weet? Ze komen bij mij in de straat hun nieuwe voorraad halen.

Beantwoorden

Ik geloof je direct Ana, weet wat ze uitspoken, politie schijnbaar niet of niet genoeg, is aan dovemansoren gericht. Weten het allemaal beter, hun zijn de profs, wij zijn maar amateurtjes zeg maar. Wat denk je van die scootertjes die rondrijden of de dealers op een elektrische fiets? Komen tijd tekort zo druk hebben ze het, staa/zijn hier ook regelamatig/vaak aan het dealen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *