Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.226 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Rond 12 uur vannacht vond er een ongeval plaats op de kruising van de Engelseweg en de Churchilllaan op het industrieterrein. Een vrouw op een scooter werd daar door een auto aangereden. Zij is gewond geraakt en met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooter belandde door de aanrijding enkele meters verderop, de auto kwam tot stilstand tegen een verkeerslicht.
De automobilist is na de aanrijding te voet gevlucht. De politie is meteen in de buurt naar hem gaan zoeken maar heeft niemand aangetroffen. Er zijn enkele getuigen gehoord, maar de politie hoopt dat er zich nog meer getuigen melden (telefoonnummer 0900-8844). Wat de oorzaak van het ongeval is geweest is nog niet bekend. De verkeerspolitie is met een uitgebreid sporenonderzoek begonnen.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties staat een update.

9 reacties:

Die meldt zich vast als de alcohol uit z’n bloed is….

Beantwoorden

Waarschijnlijk wel ja. Die pakken ze toch wel

Beantwoorden

Flink aanpakken zulk tuig en die zal toch wel gepakt worden en rijbewijs afpakken beterschap voor de vrouw hopelijk valt het mee

Beantwoorden

of tis een echtelijke ruzie en dus gaat hij zich pas melden zodra zijn spijt redelijk is ahummmmm! je hebt van die mensen

Beantwoorden

gevalletje van snel door rood rijden door een van de partijen is eerder denkbaar

Beantwoorden

Vragen, vragen….

Beantwoorden

pffff kunnen toch kenteken natrekken ?? en als auto geleend is dan weet diegene van wie die is heus wel aan wie de auto uitgeleend heeft
beterschap en sterkte voor mevrouw

Beantwoorden

Update:
De politie heeft de gevluchte bestuurder die bij bovenstaand ongeluk was betrokken nog niet aangehouden. Dat liet de woordvoerder van de politie desgevraagd aan de weblog weten.

Beantwoorden

Als ze hem nu nog niet hebben, dan moet er meer aan de hand zijn met die vent. Want op kenteken hoeft de politie maar naar zijn huis te gaan. Of net wat hierboven staat, na een dag is het alcohol wel uit je bloed en kan hij zich zelf melden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *