Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Gisteravond rond 22.38 uur kreeg de politie de melding dat een bestuurster van een personenauto onder invloed van alcohol was. Zij was tegen een lantaarnpaal gereden en in de bosjes beland. Aangekomen in de Beverstraat in de Binnenstad troffen de agenten de personenauto aan en roken meteen dat er een sterke alcohollucht uit het voertuig kwam. “De bestuurster reageerde in eerste instantie niet op ons, waardoor wij de sleutel uit het contact van de personenauto haalde.”
De bestuurster moest ter plekke blazen, blies teveel en werd daarom meegenomen naar het politiebureau. Daar blies zij 995 UG/L. Dat is ruim 11 keer te veel. De toegestane limiet is namelijk 88 UG/L omdat de bestuurder geen geldig rijbewijs had. Er is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol en het rijden zonder geldig rijbewijs.

4 reacties:

Wat kunnen sommige vrouwen toch dom zijn was ze misschien,”blond”

Beantwoorden

Haast niet te geloven, stomdronken stapt ze in de auto, rijdt tegen een lantaarnpaal en valt in slaap. En dan heeft ze niet eens een rijbewijs. Hopelijk is er veel schade aan de auto want dat mag ze dan zelf betalen.

Beantwoorden

Goh, inmiddels is ze zeker alweer naar huis ????
“Foei hoor, dat mag je niet meer doen!!”
Wanneer wordt er eens harder opgetreden tegen dit soort figuren?? Moet het nou echt eerst fout gaan ?? Straks iemand anders de vernieling of het graf inrijden en dan nog komen ze er met een geldboete en/of voorwaardelijke straf vanaf…..
Ik vind dit soort daden gelijk staan aan poging tot moord/doodslag !!!

Beantwoorden

De bestuurster die te veel gedronken had, is een 30 jarige inwoonster uit Helmond. Dat liet een woordvoerder van de politie desgevraagd aan de weblog weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *