Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.015 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 20-jarige automobiliste uit Westerhoven werd vannacht rond 1.15 uur op de Rijksweg A67 buiten heterdaad aangehouden. Ze wordt verdacht van het mishandelen van een 21-jarige automobilist uit Helmond, gepleegd op maandag 7 juli.
Die avond, rond 20.10 uur reed de automobilist langzaam door het centrum van Best in verband met de kermisdrukte. Naar het idee van een automobiliste die vlak achter hem reed ging het allemaal te langzaam en ging zij bumperkleven. Op een gegeven moment haalde zij de automobilist in. Hierna stopte ze op de Hoofdstraat, stapte uit en liep naar zijn voertuig om verhaal te halen. Zij trok zijn portier open en sloeg hem meerdere malen in het gezicht. Hierna stapte ze in haar auto en reed weg. Het slachtoffer liep onder anderen een bloedneus en een gezwollen oog op. Hij deed daarvan aangifte. Mensen die getuigen waren van de mishandeling meldden zich kort na het incident bij de politie. Mede aan de hand van een goed signalement van zowel de verdachte als van het voertuig kon de politie de aanhouding verrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *