Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Een automobiliste die bij Winkelcentrum Brouwhorst de bocht om kwam, schrok vanmiddag van een tegenligger die vermoedelijk te ver op haar weghelft reed. De vrouw reageerde met haar stuur en week uit. Haar auto botste tegen een geparkeerde auto die vervolgens op een andere auto botste. Er is niemand gewond geraakt. De auto’s worden weggesleept. De politie doet onderzoek.
Harrie Fotografie zorgde voor de bijgaande foto’s.

4 reacties:

Rotbocht, je moet daar echt langzaam rijden want je ziet niks. Ook een ramp voor vrachtwagens. Zou zo’n spiegel helpen of zou dat uitnodigen om hard(er) te rijden? 🤔

Beantwoorden

nou, die kan echt d,r rijbewijs laten invorderen, ik ken dat stuk, maar totaal niet gevaarlijk, ik denk dat ze zelf niet kan rijden (een buitenlander misschien die hier de situatie niet kent) als ze niet kan rijden, en in paniek slaat als er een tegenligger aan komt, dan moet je niet achter het stuur gaan zitten, dan ben je niet geschikt om te rijden

Beantwoorden

Fijn chauffeurtje nie…!!?? 😂😂😂

Beantwoorden

@Marco,

Sorry ,was toch echt een nederlandse vrouw,
De 2 geparkeerde auto’s waren wel van buitenlandse mensen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *