Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

archieffotoIn de eerste helft van deze week werden in 2 straten auto’s vernield in 2 Helmondse wijken.
Afgelopen avond en/of nacht was het raak in Brandevoort. Op de Nollekenshoeve werden meerdere auto’s bekrast. Dinsdag rond 02.00 uur werd er in diezelfde straat een poging tot inbraak gedaan. Bij deze blauwkleurige BMW 1 serie werd de ruit vernield.
Eerder deze week, in de nacht van zondag op maandag, waren 4 personenauto’s op de Fokkerlaan in Helmond Oost vernield. De autoruiten kapot en ook daar lakschade. Maar er werd niet meegenomen meldde de wijkagent.
Mocht iemand iets gezien hebben of meer weten, een telefoontje naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 zou de politie (en waarschijnlijk ook de betreffende autobezitters) waarderen.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *