Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.838 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

archieffotoIn de eerste helft van deze week werden in 2 straten auto’s vernield in 2 Helmondse wijken.
Afgelopen avond en/of nacht was het raak in Brandevoort. Op de Nollekenshoeve werden meerdere auto’s bekrast. Dinsdag rond 02.00 uur werd er in diezelfde straat een poging tot inbraak gedaan. Bij deze blauwkleurige BMW 1 serie werd de ruit vernield.
Eerder deze week, in de nacht van zondag op maandag, waren 4 personenauto’s op de Fokkerlaan in Helmond Oost vernield. De autoruiten kapot en ook daar lakschade. Maar er werd niet meegenomen meldde de wijkagent.
Mocht iemand iets gezien hebben of meer weten, een telefoontje naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 zou de politie (en waarschijnlijk ook de betreffende autobezitters) waarderen.

8 reacties:

wat kut zeg ,klote

Beantwoorden

wat klote jong wat hebben ze daar aan ,ik hoop dat ze snel gepakt worden ,en de schade zelf laten betalen laat ze maar eens werken voor wat ze gedaan hebben ,jonge ,jonge is toch niet nor maal ,ik zal maar niet zegen wat ik wil zegen ,

Beantwoorden
Lambert van Kilsdonk

#seriebekrasser

Beantwoorden
Berbelijn Lustenhouwer

Hopelijk worden de snotneuzen die dit op hun geweten hebben snel gepakt en ontvangen ze hun typische Nederlandse pamper-straf.

Maar dan moeten ze namen van die stumpers even onthouden en als ze over een paar jaar zelf een autootje hebben, die ook eens onder handen nemen. Dan gaan ze waarschijnlijk staan te janken.

Beantwoorden

Snotneuzen? Onze auto is vannacht lelijk bekrast in de Biezenlaan. Voor de zoveelste keer en we weten wie het doet. Gewoon een volwassen vent. maar helaas niet te bewijzen dus politie kan niks doen.

Beantwoorden

@Joke op donderdag 13 april 2017 om 11:39:

Triest!! Camera plaatsen want dan kan de politie er ook niet meer omheen.

Beantwoorden

Ik hoor ene Lambert roepen; Laat ze maar werken, ha ha ha ha ha ha. Dat is lachen! Hier in Helmond? Ha Ha Ha ha ha

Beantwoorden

Ook in onze buurt worden helaas met regelmaat zwarte auto’s op deze manier vernield. Wat daar de lol van is begrijp ik niet. Wob-jurist hebben inmiddels wel vanuit huis zodanig camera’s geplaatst dat een paar auto’s zichtbaar zijn. Sinds dien is er niets meer gebeurd. Anders wordt het een zaak voor de rechtbank. Joost Niederer

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *