Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.217 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De Nederlandse boyband B-Brave treedt zondagmiddag 15 maart op in De Cacaofabriek tijdens de eerste editie van Teenageparty YOLO.
Vorig jaar april trad deze band daar ook in de popzaal op. Omdat hun 5 idolen om 20.00 uur optraden, stonden ’s ochtends de eerste meisjes al voor de deur te wachten. En dat werden er alleen maar meer en meer. En niet omdat ze nog kaartjes moesten kopen, want het was al uitverkocht. Of er ’s avonds binnen, net als elders, meisjes flauwvielen, is ons niet bekend. Wel dat de wachtende gillende meiden buiten, iets weg hadden van Beatle-mania.
Deze boyband begon in het tv-programma X-Factor. Aanstekelijk, dansbaar en stoer met een eigen B-Brave geluid. Het gaat daarbij om de muziek én performance. In oktober kwam hun eerste album uit. Zelf wil de band niet neergezet worden als ‘het zoveelste groepje mooie jongens. “We heten B-Brave en geen B-Cute.” Maar of hun jonge vrijwel uitsluitend vrouwelijke fans hun uiterlijk onbelangrijk vinden?
Naast B-Brave zullen die zondagmiddag ook Nickstylzz, DJ Lorentz, MC Steef, JimsKido, Gewoon Mounir, Della en Hoomrun Dance Studios het poppodium beklimmen. “Wij zorgen voor een middag met een hoog entertainment gehalte en we spelen in op de belevingswereld van de dames en heren in deze leeftijdscategorie tot en met 17 jaar. Daarin zullen wij ons onderscheiden van menig ander tiener/frisfeest!” aldus de hoofdorganisatie Mesmerize Events.
Kaarten kosten 12 euro en zijn te koop via de website van de cacaofabriek of via Mini-opslag Helmond aan de Marshallstraat 16.

1 reactie:

B-Brave trad vanmiddag op in De Cacaofabriek en maakte deze foto:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *