Buiten is het -1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.039 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanmiddag heeft de politie in Stiphout aangifte opgenomen van diefstal/beroving van een gouden ketting door een babbeltruc.
Een vrouw vroeg aan het slachtoffer de weg en als “beloning” hing deze vrouw het slachtoffer een “gouden” ketting om en gaf ze een “gouden” ring. Toen de vrouw thuiskwam miste ze haar eigen, echte gouden ketting. Uiteraard waren de gekregen ring en ketting nep.
Babbeltrucs zijn smoesjes waarmee oplichters proberen mensen te beroven en komen steeds vaker voor. “Deze dieven stelen door heel de regio, dus helaas ook in uw dorp/stad! Schaam u niet, doe aangifte, de dief moet zich kapot schamen!” zo laat de politie weten.

2 reacties:

Leve de Europese Unie, een aanwinst voor de samenleving.

Beantwoorden

Waar staat dat ze uit de Europese Unie komen. Het kunnen ook Nederlanders zijn geweest. Die kunnen dat ook hoor. Overal wordt je op t.v. en dergelijke “geleerd” het je dat moet aanpakken. Met een beetje oefening, kun jij dat ook wel Mark. Of?………………..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *