Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.423 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
20reacties

Tussen dinsdag 18 en zaterdag 22 september opent Bavaria de deuren van een Pub-op Store aan de Veestraat 22. Daar kun je hun bieren ontdekken, ruiken en proeven: van een krachtige Cornet, La Trappe en Rodenbach tot een karakteristieke Swinckels’, Palm en Brugge Tripel.
Het idee om een Pub-op Store in het hart van Helmond te openen, is ontstaan vanuit het innovatieprogramma van de bierbrouwer uit Lieshout. 4 Medewerkers pitchten het idee met succes bij de directie.
“We vinden het belangrijk dat onze van oorsprong thuisregio onze diversiteit aan bieren kent en komen daarom graag naar de mensen toe. De consument wil daarnaast steeds meer weten over bier en met name over speciaalbier. Met een Pub-op Store in de binnenstad van Helmond maken we dat waar. Het is niet alleen een gezellige ontmoetingsplaats, maar ook een proeflokaal, met een ruime keuze uit onze bieren,” vertelt initiatiefnemer Guus van Wouden. “Wanneer dit concept succesvol blijkt, zullen we overwegen meerdere winkels te openen.”
Er zijn vanaf morgen verschillende bieren te koop in 75cl flessen, feestelijke cadeauverpakkingen en het is mogelijk zelf een bierpakket samen te stellen. Ook kun je er accessoires vinden als glaswerk en andere merchandise. Medewerkers van Bavaria vertellen in de winkel meer over de bieren en het ambacht van het bierbrouwen. Deze tijdelijke winkel annex proeflokaal opent zijn deuren in een leegstaand winkelpand op de hoek van de Veestraat en de Oude Aa waarmee wellicht een nieuwe impuls aan het winkelgebied wordt gegeven.
De Pub-op Store is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 11 tot 18 uur, op vrijdag van 10 tot 21 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

In de reacties hieronder staan nog 3 foto’s.

20 reacties:

dat is n keer wat anders dan kleren etc etc ,ik denk dat het wel veel bezoekers trekt succes voor de bavaria medewerkers groetjes Dinie uit Helmond

Beantwoorden

Dus 4 dagen geopend en dan weer weg?? Begrijp ik dit goed??

Beantwoorden

@Twanneman op maandag 17 september 2018 om 14:49:

Wij tellen zelf(s) 5 dagen, 1 dag extra dus. 🙂
Profiteer ervan zolang het kan. 🍺

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 17 september 2018 om 14:55:

Nou dan zal het wel een succes worden….. 😉

Qua uren is het eerder 3 dagen 🙂

Proost!

Beantwoorden

Succes met dit leuke bier idee!!

Beantwoorden

Geweldig, ik denk dat ik zaterdag mijn vent wel meekrijg om in de stad te winkelen. 🙂

Beantwoorden

Leuk idee ga zo door…

Beantwoorden

Net wat we nodig hadde haha pff

Beantwoorden

Als het toch maar voor tijdelijke is in Deurne staan nog genoeg winkelpanden leeg te huur voor langere tijd 😁

Beantwoorden

Zo, nu eerst een Bavaria. 🙂

Beantwoorden

Een geweldig idee om Helmond op de kaart te zetten.

Beantwoorden

Zal niet bij een kijkje blijven…….

Beantwoorden

Voor wie er al naar binnen ging:
hoe beviel het ín de Bavaria Pub-up Store in de Veestraat?

foto’s werden gemaakt door Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria)

Beantwoorden

Waarom doen ze daar alsof La Trappe een regionaal biertje is? Het komt uit Berkel-Enschot.

Beantwoorden

Ben er net geweest. Werd meteen benaderd door een enthousiaste medewerker en die kon goed uitleg geven over de bierproeverij van vijf bieren voor 1 euro. De Rodenbach was een verrassing voor mij samen met de zeekraal om het zuur te neutraliseren. De La Trappe Isid’or met een stukje brownie was ook erg lekker. Ik verwacht dat ze morgen wel meer aanloop hebben maar de proeverij is pas vanaf 13:00uur, houdt daar rekening mee. Bavaria bedankt!

Beantwoorden

Ik ben er geweest vond alleen swinkels lekker

Beantwoorden

De moeite waard.
Helaas geen Brugs Trippel.
Verder perfect!

Beantwoorden

Geweldig een mooi initiatief van Bavaria voor ons centrum zo iets zou er altijd moeten zijn en regelmatig een ander bedrijf uit de regio

Beantwoorden

Te kort maar krachtig 🍻

Beantwoorden

Jammer dat die winkel niet langer bleef. Maar sinds vandaag is er een nieuwe commercial van Bavaria, dat blijft toch het bier waar Helmond groot mee werd 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *