Buiten is het 18 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 88.271 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een beginnend bestuurder uit Helmond kwam in feite goed weg op de Graafsebaan in Oss. Daar geldt de maximum snelheid van 80 km/u. Hij haalde een piek van 158 km/u zoals je op het onderstaande scherm kunt zien. De videosurveillance Team Verkeer van de politie-eenheid Oost-Brabant klokte hem op 134 km/u gemiddeld.
Na correctie bleef er een overschrijding van 49 km/u over, dus mocht hij op 1 km na zijn rijbewijs houden. En dat terwijl hij zijn rijbewijs net terug had na een eerdere invorderingsperiode van 4 maanden vanwege een snelheidsovertreding. Justitie zal zijn vorige overtreding meenemen in de straf voor dit feit.

2 reacties:

Misschien is 17 niet jong genoeg om ze te leren rijden, we moeten ze op hun 13e maar vast achter het stuur zetten. Dan zijn ze wellicht op hun 24e ervaren genoeg.

Beantwoorden

Hardleers !!!!!

Een echte verkeershufter dus.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *