Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.068 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Afgelopen woensdag (16 september) rond 23.30 uur werd een 82-jarige man, in gezelschap van zijn echtgenote, beroofd van zijn portemonnee op de Kromme Steenweg in het Centrum.
De man werd door een onbekende man in de rug gesprongen, waarna hij voorover op de grond viel. De straatrover stal toen zijn portemonnee. Zijn vrouw (79) zag het voor haar ogen gebeuren. De onbekende straatrover is vervolgens met de portemonnee van de man weggerend in de richting van de kruising Eikendreef en Mierloseweg.
In de leren donkerbruine portemonnee zaten o.a. 180 euro, Rabobankpasjes en een CZ-pas. De man hield aan de straatroof een hoofdwond en geschaafde handen en knieën over. Hij heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen. Heb je iets gehoord en/of gezien, bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000. Het registratienummer van deze zaak is 2015207153.

8 reacties:

Geen woorden voor stelletje lafaards! Hoop dat ze snel gepakt worden

Beantwoorden

Wat een heldendaad om iemand van die leeftijd in de rug aan te vallen.

Heb het lef om iemand van je eigen leeftijd en gestel aan te vallen en niet de mensen die deze maatschappij hebben opgebouwd. Toen kreeg je nog echt straf nu sturen we ze naar praatgroepjes.

Als ze deze laffard ooit vinden dan voorspel ik nu al dat het weer zo’n gepamperd etnisch onduidelijk definieerbaar jongetje is, die vanwege agressie of verveling op kick-boksen werd gestuurd door onze linkse pamperaars.

Beantwoorden

Lafaards

Beantwoorden

Bah bah tuig. Hopelijk zijn er getuigen of komt politie alsnog met camerabeelden vanuit die omgeving zodat de dader gepakt kan worden. Ik wens het slachtoffer en diens vrouw veel sterkte met het herstel en de verwerking hiervan.

Beantwoorden

De politie bellen als je iets gezien hebt? Dader wordt gepakt en staat na een paar minuten weer buiten. Dader komt vervolgens voor de rechter en krijgt een taakstrafje.Het dagelijkse slappe ritueel. Slachtoffer is zoals vaak voor z’n leven getraumatiseerd en gaat niet meer de straat op. Dat doen er dus al heel veel niet meer. Om een laag verhaal kort te maken, Mijn wens is dat zo iemand ook eens op mijn rug springt Het gevolg daarvan is, kan ik u zeggen, dat deze persoon een groot probleem krijgt met mij en dat deze voor de rest van zijn leven nooit meer iemand lastig zal vallen………………..Probleem opgelost en het kost de belastingbetaler niets.

Beantwoorden

@anti-held op maandag 21 september 2015 om 12:47: “Heb het lef om iemand van je eigen leeftijd en gestel aan te vallen”.
Wat dacht je van: gewoon niet doen?

Beantwoorden

Het anti held, moet jij niet eens wat nuttigs gaan doen?
Stoepkrijten ofzo??

Beantwoorden

Nog wat minder bewakingscamera’s ophangen mevr Blanksma?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *