Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.226 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Sinds vannacht 02.45 uur is een 80-jarige man vermist vanaf de Hurksestraat in de Binnenstad. Dat meldde Burgernet vanochtend.
De blanke man is slank, 1,70 meter lang en heeft grijs haar. Hij draagt een bruine jas en een beige/bruine pantalon. 
De politie vraagt 112 te bellen als je hem nu ziet of meer informatie hebt. 

In de reacties hieronder staan updates.

5 reacties:

Update 1:
De politie heeft zojuist onderstaande foto van de vermiste 80-jarige Christ Ermens vrijgegeven. De man is dementerend en heeft diabetes. Hij is slecht ter been en heeft dringend behoefte aan medicatie.

Beantwoorden

Update 2:
De bejaarde man is aangetroffen.

Beantwoorden

O gelukkig is Chris weer terrecht…

Beantwoorden

O gelukkig

Beantwoorden

Update 3:
De vermiste man was vannacht weggelopen vanuit een zorginstelling en ’s ochtends nog steeds niet terecht. Omdat het personeel van de zorginstelling en naaste familie zich zorgen maakte, werd een Burgernetactie opgestart. Enige tijd daarna belde een vrouw naar de meldkamer dat zij de man had zien lopen in de buurt van de Deurneseweg in de richting van Deurne. Al snel hierna werd hij dankzij deze tip door de politie aangetroffen op de weg door de Rijpel. De man is vervolgens overgedragen aan het zorgkader en familie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *