Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een 83-jarige vrouw is vanavond overvallen in haar woning in de Roerstraat in Brouwhuis. 2 Mannen drongen rond half 10 haar woning binnen. Voor zover bekend gebruikten zij geen wapens en vielen er geen gewonden.
De daders gingen er na de overval vandoor met een onbekende buit. Volgens de politie is de vrouw heel erg geschrokken. Agenten zijn een onderzoek in de woning gestart en er volgt ook een buurtonderzoek. Er is nog niets bekend over het signalement van de daders.
Harrie Grijseels maakte de eerste foto.

4 reacties:

De overvallen vrouw is door buren opgevangen. Van de 2 daders ontbreekt nog elk spoor.
Harrie Grijseels maakte vanavond ook de onderstaande foto’:

.

Beantwoorden

Bontkraagjes zeker?

Beantwoorden

Lafbekken! Bah!

Beantwoorden

Update middels het officiële politiebericht:

Getuigen gezocht van beroving in woning
Helmond – De politie zoekt getuigen van een beroving in een woning aan de Roerstraat, dinsdagavond 14 januari rond 21.45 uur.
Twee mannen stonden toen ineens binnen bij de 82-jarige bewoonster. Vermoedelijk zijn ze binnengekomen door een openstaande deur. De vrouw wilde weglopen maar werd tegengehouden door het tweetal. Ze is daarbij niet gewond geraakt. De daders zijn er vandoor gegaan met een klein geldbedrag en zijn nog spoorloos. De ene man is jonger dan 30 jaar, is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang, heeft donkere ogen en een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas met rits en hoge kraag en had een muts op het hoofd. De andere man is tussen de 1,70 en 1,75 meter lang, heeft donkere ogen en een iets steviger postuur. Ook hij droeg een zwarte jas en een muts. De politie is een onderzoek begonnen en heeft een buurtonderzoek gehouden. Getuigen van de beroving of mensen die weten wie en/of waar de verdachten zijn, kunnen zich melden bij de politie in Helmond via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *