Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.921 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een vrouw van 74 jaar wordt sinds 10.30 uur vanochtend vermist. Zij werd voor het laatst te voet gezien op de Zoutmanstraat in Helmond Oost. Dat laat Burgernet zojuist weten.
De bejaarde dame is 1,58 meter lang en heeft grijs haar op een staart. Ze draagt een zwart/witte blouse, een zwarte broek, witte sokken en sandalen.
Heb je meer info, bel dan nu de politie op 112.

2 reacties:

De vermiste vrouw is Tinny vd Wiel. Zij is dementerend en de hierboven genoemde zwart/witte blouse, is de bloes die je op de foto ziet. Dat liet wijkagent Rob Matthijsse zojuist weten.

Beantwoorden

Mevrouw Van de Wiel is weer terecht, laat wijkagent Rob Matthijsse 1 minuut geleden weten. Zij is in goede gezondheid aangetroffen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *