Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.630 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een personenauto met een Belgisch kentekent is vannacht rond 2.45 uur op de Europaweg van de weg geraakt. De auto reed hierbij een lantaarnpaal om en kwam daarna op zijn dak terecht te komen.
1 Inzittende is door het ambulancepersoneel nagekeken maar bleek verder niks te mankeren. Hij had te veel alcohol op. Hij beweerde niet de bestuurder te zijn, die was volgens hem gevlucht. De politie onderzoekt het ongeval, de wagen is weggetakeld.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

5 reacties:

Apart als je dan niks mankeert..my god.. 😉 !!

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Yeah, sure!

Beantwoorden

Mooie wandelroute naar Belgie

Beantwoorden
Hanny van den Broek

Doet me denken aan die Belgische buschauffeur die aan naast zijn bus stond te brullen toen de bus in een ravijn lag. Later verklaarde hij dat hij niet wist hoe het kon gebeuren, hij was immers achterin kaartjes aan het knippen.

Beantwoorden

Wel frappant dat het elk weekend raak is. Zuipen en te hard rijden is de trend.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *