Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vandaag in de vroege ochtenduren een 28-jarige Belg op heterdaad aan voor een inbraak in de Burgemeester van Houtlaan.
Politiemedewerkers reageerden op een inbraakalarm bij het pand van een tandartsenpraktijk in de straat en zagen dat een deur was open gebroken. Terwijl ze bezig waren met het onderzoek, gingen er 2 gemaskerde en zwart geklede mannen te voet vandoor. De agenten ging er achteraan en wisten 1 van de 2 te achterhalen. Hij had zich verstopt in de tuin van een woning aan de Wezelstraat maar werd gevonden met de hulp van de speurneus van een politiehond.
De man (een bekende van de politie) is overgebracht naar het politiebureau en zit vast. De tweede verdachte werd niet meer getraceerd en is nog voortvluchtig. De recherche doet onderzoek naar zijn identiteit. De auto van de verdachten werd in de nabijheid aangetroffen en in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *