Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.107 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

In het roddelblad Privé (oplage ± 150 duizend) stond afgelopen week een artikel over de  musical ‘Berry de musical’. De organisatie van deze musical (die maar liefst 11 keer in in het Speelhuis moet staan) is not amused.
“Het aantal onwaarheden en aannames is groter dan het aantal stoelen in Theater Speelhuis. Wij distantiëren ons dan ook van de inhoud! In geen enkele zin komt de auteur in de buurt van wat wij voor ogen hebben met ons initiatief.” zo laat de organisatie weten. Zowel onze Berry als de organisatie werden voor publicatie niet benaderd voor een reactie.
Voor wie het hele artikel wil lezen, kijkt hier en daarna hier.
De vermelde sketch van cabaretier Theo Maassen terugluisteren:

4 reacties:

Met Berry is helemaal niet gesproken, alle quotes in dit artikel zijn dus verzonnen 🙂 Hilarisch en walgelijk tegelijkertijd. En dat voor een blad met een Helmondse hoofdredacteur 🙂

Maar: over tot de orde van de dag! Vanaf 11 maart gaan we repeteren en we zijn allemaal heel erg enthousiast. Dit wordt een feest!

We benadrukken overigens iedere keer: het is geen musical over de voetballer Berry. Het is een Helmondse musical, over onze stad! Met dit keer Helmonder Berry als kapstok, en vervolgens om het jaar weer een ander thema.

Meer informatie: http://www.dehelmondsemusical.nl

Beantwoorden

In Helmond is bijna iedereen erg positief over de keuze die gevallen is op Berry!
Maar het grootste roddelblad van Nederland met Evert Santegoeds (Helmond, 17 september 1961) is een Nederlandse RODDELJOURNALIST die misschien zelf in de musical had willen staan?
Wij zijn trots op Berry en niet alleen om wat hij bereikt heeft met voetbal maar zeer zeker ook omdat hij met beide benen op de grond is gebleven.
De voetballers van nu zouden een voorbeeld aan hem moeten nemen dan ging iedereen weer met plezier kijken!

Beantwoorden

Zo is dat Angelina.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *