Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

“Jammer maar helaas hebben we ons laatste feestweekend vervroegd moeten stopzetten. Gelukkig zijn er geen gewonden en hebben we enkel materiële schade!” Dat meldde carnavalsvereniging Nootgedwongen uit het Belgische Limburg op hun Facebookpagina.
Zij waren op weg naar de zevende editie van de Wooden Light Parade in Mierlo-Hout. Daar zouden zij zaterdagavond als elfde starten. Maar hun middeleeuws Spaans schip van 38 meter (zie onderstaande foto van vorige maand in betere tijden) strandde ’s middags zwaar beschadigd in Nederweert. De praalwagen schaarde en de tractor had een klapband meldden onze collega’s uit Weert. Bij hun artikel staan 12 foto’s van de ravage.

3 reacties:

Oh, daar reed ik langs zaterdagmiddag. Die repareren ze niet meer…

Beantwoorden

Gelukkig ook goed nieuws over de WLP van Mierlo-Hout.
Zie hier de mooie sfeerimpressie van alweer de zevende editie.

Beantwoorden

Met dank aan ‘Dit is onze wijk’.
Zij hebben de video op You Tube geplaatst.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *