Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Vanochtend om 06.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een bestelbus aan het Eymerickhof in de Rijpelberg. Bij aankomst stond de cabine in brand. De brand was snel onder controle waardoor de inhoud in de laadruimte behouden bleef. De brandweer moest een gat in de achterdeur zagen om die te kunnen open.
De oorzaak van de brand is (nog?) niet bekend. De eigenaar liet weten ervan uit te gaan dat het vanzelf begon. Dit was al de tweede keer op deze manier dat zijn bus ging branden. Er raakte niemand gewond.

5 reacties:

Weer een autobrand. Pfff … Wel een Te grote bus voor in de wijk, volgens mij is dat niet toegestaan.

Beantwoorden

Laat me raden tom jij bent een niet werkende klagende azijnzeiker die als hij heel erg dwars wilt zijn je capslock aan laat staan zodat de hele wereld ziet dat jij boos bent bij staat voor zijn eigen deur zeur niet en kijk op ikgawerken.nl

Beantwoorden

Helaas @Danny. Wat een vooroordeel zet je hier neer. Netjes Hardwerkend in de bouw. En in de avond vrijwilliger bij een sportvereniging. Maar ook netjes de grote bus op het bedrijf achterlaten na het werk. Die hoort gewoon niet in een woonwijk. Maar begrijp dat jij de koekoek hebt aan regels.

Beantwoorden

Hahaha Tom….en als je zzp-er bent moet je maar zien hoe je thuis komt? Je hele hebben en houden aan machinerie maar aan de rand van de wijk laten staan tuurlijk jongu….en grote bus ????

Beantwoorden

Tom lijkt me het type die heel de dag achter het raam zit te gluren, en om de kleinste dingen de handhaving inschakelt, de bus staat netje geparkeerd niemand heeft er last van. Dus tom ga aub een andere hobby zoeken ipv een oude azijnpisser te zijn.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *