Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.230 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht een 24-jarige man uit Geldrop aan, nadat er tijdens een controle een jammer in zijn auto werd aangetroffen. De agenten zagen de bestuurder rond 00.15 uur over de Nuenensedijk in Helmond rijden. Tijdens de controle stuitten zij op het verboden apparaat en namen dit in beslag. De man zit nog vast voor verder onderzoek.
Jammers maken het gebruik van een radiosignaal (bijvoorbeeld GSM telefoons, GPS signalen, elektrische autosloten en anti autodiefstal-systemen) onmogelijk of beperken het gebruik. Het adverteren, gebruiken, in bezit hebben en verhandelen van alle soorten jammers is bij wet verboden, zowel in Nederland als in Europa. Het komt regelmatig voor dat jammers aangetroffen worden bij criminele activiteiten. Steeds meer bedrijven en particulieren ondervinden hinder van jammers, doordat zij radiocommunicatie ernstig verstoren of onmogelijk maken. Dit kan ook het geval zijn bij de onderlinge communicatie tussen hulpdiensten. Dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *