Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.144 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 24-jarige Helmonder raakte gistermiddag gewond bij een ongeval bij de afrit Emmen-Noord op de N34. Dat meldde de politie van Drenthe vanochtend.
De autobestuurder kwam door onbekende oorzaak met het rechter voorwiel van zijn auto in de berm. Na een stuurcorrectie verloor hij de macht over het stuur, sloeg met zijn voertuig over de kop, schoot de weg over en kwam aan de andere kant tot stilstand in een droge sloot. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

1 reactie:

Tja wellicht niet ontkoppeld vooraleer hij wilde terugsturen….
Ligt aan aandrijfkrachten op beide welen die ongelijk draaien vanwege ongelijke weersstand wegdek (differentieel zit op bijna 90% van de auto’s). Je auto raakt dan inderdaad onbestuurbaar als je zonder te ontkoppelen terugstuurt op de weg!
Leren ze je op rijles als het goed is anders op zeker bij rijvaardigheidstrainingen.

Hoop voor de man dat verwondingen meevallen en dit voor hem goed afloopt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *