Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.277 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vanochtend rond 10.00 uur reed een auto volgeladen met kerstbomen, al slingerend op de Churchilllaan op het industrieterrein. Een politieagente in haar vrije tijd zag dat en belde haar collega’s omdat zij dacht dat de bestuurder mogelijk onder invloed reed.
Ietsjes verder op het industrieterrein, op de Zandstraat werd de man staande gehouden. De man uit Asten bleek niet onder invloed. Maar hij bleek wel een bedrag van ruim 13.500 euro aan boetes open te hebben staan. De politie hield hem aan ter gijzeling en zijn voertuig werd buiten gebruik gesteld. Gijzeling en buiten gebruik stelling zijn dwangmiddelen om betreffende mensen te dwingen te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *