Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.676 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Na een ongeval vanavond rond 23.10 uur op de Burgemeester van Houtlaan vluchtte de bestuurder van 1 van de auto’s. In de auto van de gevluchte persoon lag een fles lachgas. Het is nog niet bekend wie het ongeval heeft veroorzaakt. Over eventuele slachtoffers is ook nog niks bekend, 1 persoon is in een ambulance. De politie doet onderzoek en is naar de bestuurder opzoek.
Harrie Fotografie maakte bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

4 reacties:

Update:
In de ene auto zaten 2 personen. Daarvan is er 1 met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de andere persoon is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval en hoopt de gevluchte bestuurder van de andere auto via het kenteken te vinden. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

Beantwoorden

De politie is tientellen malen voor deze auto gewaarschuwd, iedere keer melden maar helaas tevergeefs ze komen gewoon niet, een ongeluk was dus toch wel te verwachten. Hier zou eigenlijk de rijksrecherche eens naar moeten kijken politie is mede schuldig aan dit ongeluk.

Beantwoorden

Het stikt van de idioten op de weg, bah.

Beantwoorden

Ja en dan hebben we nog ene heer Wiebes die ons dwingt van het gas af te gaan, echt lachen:-)
Hopelijk hebben ze die leukerd snel gevonden die zo flink was om op de vlucht te slaan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *