Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.838 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Betty van de Walle-van Veen, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Elkerliek ziekenhuis, heeft besloten dat zij per 1 mei 2017 afscheid neemt van het ziekenhuis. Zij heeft dan ruim 12 jaar als bestuurder voor het Elkerliek gewerkt.
“Over een paar jaar bereik ik de officiële pensioengerechtigde leeftijd. Ik wil de komende jaren graag nog de gelegenheid hebben om ook op andere posities en terreinen actief te zijn. Gezien de tijd en inzet die mijn huidige functie vergt, is dat nu niet mogelijk” aldus de vertrekkende voorzitter. Pieter van Geel, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Elkerliek geeft aan dat de Raad van Toezicht het besluit van Betty respecteert. “Wij zijn buitengewoon trots op de wijze waarop zij het Elkerliek als patiëntvriendelijk ziekenhuis een eigen plek heeft gegeven in de regio Zuidoost-Brabant.”

In de reacties hieronder staan updates.

2 reacties:

Update 1:
Vandaag was het afscheid van Betty van de Walle. Het Elkerliek en de gemeente Helmond zijn deze topbestuurder veel dank verschuldigd volgens burgemeester Elly Blanksma op Twitter.

Beantwoorden

Update 2:
Betty van de Walle beoogd voorzitter Raad van Toezicht bij de Zorgboog
Betty van de Walle treedt per 1 juli toe als lid van de Raad van Toezicht van stichting de Zorgboog. Zij is de beoogd voorzitter en neemt in oktober de voorzittershamer over van Guiljo van Nuland. Van Nuland, algemeen directeur van Brabant Water N.V., trad in oktober 2009 aan als voorzitter van de Raad van Toezicht. Hij geeft het stokje over omdat zijn tweede en laatste zittingstermijn is verlopen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *