Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

In de nacht van zondag 24 op maandag 25 november 2013 wordt er op een parkeerplaats in Helmond een grijze Renault Espace gestolen. Op maandagavond 25 november wordt er rond 19.00 uur met deze auto getankt bij een benzinestation aan de Mierloseweg in Helmond. Er zijn bewakingsbeelden van het tankstation waarop twee mannen staan die aan het tanken zijn. De politie wil natuurlijk graag weten wie deze mannen zijn?
Die beelden laat de politie vanavond zien in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant. De uitzending morgen begint om 18.10 uur en wordt ieder uur herhaald tot dinsdag 17.10 uur. Wie de verdachte herkent kan dan bellen naar 0800-6070 of bel M. 0800-7000 en meld misdaad anoniem.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *