Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.228 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Vermoedelijk 2 daders pleegden rond middernacht een overval op een huis aan de Burgemeester van Houtlaan. Het duo drong die woning binnen en bedreigden de bewoner met een steekwapen. De daders gingen er na deze gewapende woningoverval vandoor in onbekende richting. Of dat met of zonder buit was, werd nog niet bekend gemaakt.
De bewoner die lichtgewond raakte, werd ter plekke behandeld door de ambulancebroeders. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie is een sporenonderzoek in en rondom de woning gestart.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 5 foto’s.

In de reacties hieronder staan de updates.

7 reacties:

Niet normaal dit, waar moet dat heen!!!!

Beantwoorden
Peter En Tanja de Jongh

Beantwoorden

Onder honkballer gaan en de aluminium knuppel bij de voordeur bewaren.

Beantwoorden

Nepagenten overvielen de woning
De politie zoekt getuigen van bovenstaande overval op een woning aan de Burgemeester van Houtlaan op woensdagavond rond 23.30 uur. 1 Van de overvallers zou daarbij gekleed zijn in kleding die in ieder geval erg veel op het politie-uniform leek.
Bij de woning werd rond 23.30 uur aangebeld. Als de bewoner naar de voordeur loopt, ziet hij door het glas een man staan die in politie-uniform lijkt te zijn. De man maakt zich ook kenbaar als agent. Als de bewoner vervolgens de voordeur open doet, wordt hij direct zijn woning ingeduwd. Daarbij blijken de daders met 2 man te zijn.
Vervolgens doorzoeken de beide overvallers de woning. Ze bedreigen daarbij het slachtoffer met een scherp voorwerp en slaan en schoppen hem. Uiteindelijk gaan de beide daders er met een nog onbekende buit weer vandoor. De bewoner alarmeert vervolgens de politie die direct een onderzoek is gestart. Het slachtoffer raakte licht gewond en werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.
Er is een signalement van de daders:
Man 1: 1,60 tot 1,70 meter lang, slank postuur. Donkerblauw T-shirt met horizontale gele strepen en een lange zwarte broek (gelijkend op het politie-uniform).
Man 2: 20 tot 30 jaar oud, 1,80 meter lang, slank postuur. Hij droeg een lange donkere broek.
De politie stelt een onderzoek in naar de overval en het mogelijke gebruik van een politie-uniform. Zij zijn daarbij op zoek naar getuigen van de overval of mensen die iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Politiemensen hebben altijd een bewijs bij zich dat ze echt politieagent zijn. Dat is een kaart met hun naam, functie en pasfoto. Lees hier meer over het nieuwe uniform, de uitrusting van agenten en bekijk de foto’s.

Beantwoorden

Dat is wel heel dichtbij,gelukkig overal rolluiken en camera beveiliging ,na 10 uur maken we nooit open ,als ik bezoek ontvang bellen ,appen of een sms

Beantwoorden

@Bart op donderdag 26 mei 2016 om 12:19:

Waarom moet je daarvoor onder honkballen gaan?

Beantwoorden

Dat was bij een ouder echtpaar! BAH!!!
Als een politieagent om half 12 bij mij had aangebeld had ik ook opengedaan. Wie niet?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *