Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.687 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Rond half 1 vannacht zouden de bewoners van een woning aan de 1e Haagstraat terwijl zij thuis waren, verrast zijn door inbrekers. Dat liet de politie weten. De inbrekers zijn te voet gevlucht. 1 Van de bewoners is uit voorzorg per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en mensen gehoord. Diverse eenheden waaronder een politiehelikopter zijn op zoek gegaan naar de daders. Voor zover ons bekend is er niemand aangehouden.
Harrie Fotografie maakte de foto.

5 reacties:

Weet ik ook weer waarvan ik vannacht wakker werd. Een goede reden voor dat lawaai van de heli dus. Hopelijk pakken ze die inbrekers.

Beantwoorden

Daarom stond er politie voor mijn deur vannacht

Beantwoorden

Er stond lange tijd een politieagent op het kruispunt. Ook werden sommige auto’s aangehouden.. en stond er verderop een politieauto met groen zwaailicht.

Beantwoorden

Wat een vreemd verhaal.

Beantwoorden

@Natas Bee op donderdag 27 februari 2020 om 10:14:

Een groen zwaailicht? Is dit op bio-gas dan?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *