Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.409 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Rond 02.35 uur vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Piet Soerplantsoen in Helmond Oost. Het bleek te gaan om een brand in een overkapping aan de achterzijde van de woning. De 3 bewoners wisten tijdig naar buiten te komen nadat 1 van hen wakker zou zijn geworden van de brandlucht. De mannelijke bewoner heeft zelf nog geprobeerd de brand te blussen met een tuinslang en zou hier bij eerstegraads brandwonden hebben opgelopen. Hij is door een buurtbewoner onder een douche gezet tot de ambulance er was. De man is onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De overkapping en de spullen die er onder stonden liepen grote schade op, de woning zou gespaard zijn gebleven. Wat de oorzaak van de brand is geweest is niet bekend en daarom heeft de politie het nu als een plaats delict betiteld. De politie en brandweer gaan onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. De brandweer was met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse, ook waren er diverse politie eenheden en werd er bij buurtbewoners om informatie gevraagd. Eerder vannacht was er in een straat verderop, de Generaal Snijdersstraat, nog een brandje.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *