Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Precies een maand geleden werd in Helmond Gepast winkelen geïntroduceerd. Met dit systeem kunnen bezoekers van het centrum voordeliger parkeren, door parkeertegoed te sparen bij 40 Gepast-ondernemers.
Leden van Gepast Parkeren kunnen hun parkeerpas activeren voor Gepast winkelen. Bijna 1000 mensen deden dat inmiddels. Hun parkeerpas is nu ook hun spaarpas. Daarmee kunnen zij parkeertegoed sparen en meedoen met spaaracties bij de 40 aangesloten winkels en horecazaken in het centrum. Gepast Parkeren-leden die hun pas nog niet activeerden, kunnen dit doen via www.vipzo.nl/aanmelden.
Op woensdag 22 april won Gepast winkelen de derde prijs bij de vakbeurs Parkeervak 2015. Gepast winkelen kreeg de prijs voor de innovatie, exploitatie en meerwaarde van deze dienst. De prijs werd uitgereikt door Vexpan, het platform voor Parkeren Nederland.
Niet alleen voor automobilisten is Gepast winkelen interessant, ook voor fietsers. Zij hebben geen profijt van hun parkeertegoed want de Helmondse fietsenstallingen zijn gratis. Maar ze kunnen wel parkeertegoed sparen voor als ze een volgende keer met de auto komen.
Wie nooit met de auto naar Helmond-Centrum gaat, kan ook Gepast winkelen en meedoen met spaaracties voor korting of cadeaus bij de aangesloten winkels en horecazaken. Zij kunnen een pasje van Gepast Parkeren aanvragen via www.parkerenhelmond.nl (dit kost eenmalig 1 euro) en activeren voor Gepast winkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *