Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Woensdag werd deze Burgernetactie opgestart nadat een 3-jarig jongetje was aangetroffen in de Hoofdstraat in Mierlo-Hout. Mevrouw Van der Heide had hem aangetroffen bij een bank op de Hoofdstraat. Ze waarschuwde de politie en nam het jongetje mee naar huis. Daar gaf ze hem te eten en vermaakte hem enkele uren.
Omdat het jongetje al geruime tijd op straat liep, niet praatte en men niet wist waar hij vandaan kwam startte de politie om 17.40 uur de Burgernetactie op. Daarmee hopende om er achter te komen wie zijn zoontje miste.
Omdat het zo lang duurde, was de moeder van mevrouw Van der Heide naar de Hoofdstraat gegaan waar zij uiteindelijk de vader aantrof. Dat werd aan de politie gemeld. Bij controle bleek hij de vader te zijn en werd het jongetje met zijn ouders herenigd.
De wijkagent overhandigde mevrouw Van der Heide een bloemetje voor haar goede zorgen.

1 reactie:

Dat verdiend zeker een bloemetje,,,,fijn te weten dat er nog zulke mensen zijn,,,

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *