Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

10 reacties:

Update 1:
De vermiste vrouw is Lotte Peeters. In depressieve toestand verliet zij rond 06.00 uur vanochtend haar ouderlijke woning, zo laat de politie weten.
Zij is 180 cm lang, heeft een slank postuur en draagt haar lange blonde haar los.

Beantwoorden

Update 2:
Lotte is nog niet aangetroffen, de politie zoekt verder zo meldde Burgernet 10 minuten geleden. Heb jij informatie voor hen, bel hen dan nu het nummer 0900-8844.

Beantwoorden

Update 3:
Lotte Peeters is weer terecht, zo meldt de politie zojuist. Zij is in goede gezondheid aangetroffen in Amsterdam en door de politie aldaar opgevangen.

Beantwoorden

Gelukkig maar, zo’n mooie jonge dame zou ik niet graag missen in Helmond!

Beantwoorden

Fijn!!!

Beantwoorden

Gelukkig.

Beantwoorden

Fijn

Beantwoorden

Geweldig

Beantwoorden

Gelukkig maar… (volgensmij was dat ruim 17 jaar geleden m’n oppas kindje…)

Beantwoorden

Update 4:
Omdat men geen contact met de weggelopen jonge dame kon krijgen en men zich zorgen maakte over haar gemoedstoestand, werd de zoekactie door de politie opgestart. Na onderzoek bleek zij in Amsterdam te zijn. Uiteindelijk is zij op een politiebureau in Amsterdam opgevangen en werd verdere hulpverlening voor haar ingeschakeld. Dat meldde Burgernet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *