Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De gemeente heeft Bootcamp Brandevoort toestemming verleend om voor een periode van 3 tot 5 jaar een locatie in te richten waar getraind kan worden voor zogenaamde obstakelruns. Hun tijdelijke trainingsbaan van zo’n 6000 m² komt begin volgend jaar te liggen op een afgesloten braakliggend terrein tussen tuincentrum Van Gennip en het Carolus Borromeus College in de Marke Brandevoort. Op dit moment gebruiken zij de Markthal en andere geschikte plekken in die wijk voor de workouts.
Voor deze tijdelijke voorziening wordt op termijn een definitieve locatie gezocht. Invulling daarvan hangt echter af van een aantal ontwikkelingen in Brandevoort, zoals de verkabeling van de 150KV-lijn en de invulling van de slimme wijk.
Bootcamp Brandevoort huurt deze locatie van de gemeente tegen de normale, wettelijke pachtprijs en financiert zelf de inrichting van de trainingsbaan.

1 reactie:

Foto’s van Bootcamp Brandevoort op hun nieuwe locatie:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *