Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.284 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Bij een aanrijding tussen 2 auto’s is 1 van de voertuigen doorgegleden over een betonnen ‘varkensrug’. De bestuurder daarvan is nagekeken in een opgeroepen ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder mankeerde niets. Hoe het ongeval kon gebeuren is ons niet bekend.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
Het ongeval vond plaats op de kruising van de Bakelsedijk en Dierdonklaan. De impact van de aanrijding bleek dusdanig groot dat de airbags van de gefotografeerde auto waren geactiveerd. De andere auto leek op het eerste oog alleen een verbogen kentekenplaat te hebben. Dat meldde Pim Verkoelen die zaterdagmiddag ook de onderstaande 2 foto’s maakte.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *