Buiten is het 0 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanochtend is brand ontstaan op het dak bij Van Lieshout Snackwaren aan de Achterdijk op het industrieterrein. Dat zou een brand zijn in een luchtbehandelingsinstallatie. De brandweer, die kort voor 7 uur werd gealarmeerd, is met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Voor zover bekend is er niemand gewond.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

4 reacties:

Hoeveelste melding al 2x eerder melding geweest

Beantwoorden

Update 1:
Zojuist meldt de woordvoering van de brandweer dat zij de brand onder controle hebben. Het betrof inderdaad een brand in een luchtbehandelingsinstallatie.

Beantwoorden

Update 2:
Bij de korte maar felle uitslaande brand werd het vuur vanaf het dak geblust, De schade zou beperkt zijn bij het luchtbehandelingssysteem op het dak. De aanwezige werknemers zijn korte tijd geëvacueerd geweest en konden later weer terug. Er is niemand gewond geraakt. Wat de oorzaak van de brand is geweest is niet bekend.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Gelukkig onder controle ik hoop dat het meevalt maar ik denk het niet zo aan de foto.s te zien .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *