Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht brak er brand uit bij het bedrijf Extruded Cereal Products aan de Branchweg op het industrieterrein. De brand ontstond door kortsluiting in de elektriciteitskast en zorgde voor een behoorlijke rookontwikkeling.
De productie werd stilgelegd en het personeel verliet tijdig het gebouw. Er raakte niemand gewond. De beheerder van het elektriciteitsnetwerk heeft de volledige stroom van het pand afgesloten. Volgens de om 01.43 uur gealarmeerde brandweer kon je de kortsluiting buiten het pand horen en voelen. Er zou een stevige schadepost voor het bedrijf zijn. Wanneer de productie bij dat bedrijf voor voedingsstoffen kan worden hervat is nog niet bekend.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *