Buiten is het 20 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.804 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanmiddag om 17.26 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Kanaaldijk N.W. in het appartementencomplex dat schuin tegenover het Havenplein ligt. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar middelbrand en met groot materieel uitgerukt. Ook de ambulance en politie is aanwezig. 
De brand woedde in een meterkast, de rook daarvan is door het gehele gebouw verspreid. Er is inmiddels gestart met het ventileren van het complex. Stichting Salvage is opgeroepen ter ondersteuning bij de afhandeling van de schade.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

4 reacties:

Update 1:
De brandende meterkast zou zich bevinden op de derde etage. De brand veroorzaakte rook in de gangen waardoor bij diverse woningen de rookmelders afgingen.
In het appartementencomplex vinden momenteel werkzaamheden plaats om het energiezuinig te maken. Of die werkzaamheden verband hebben met de brand is nog niet bekend, de brandweer gaat onderzoek doen naar de oorzaak. Veel bewoners waren/zijn niet thuis. Er raakte niemand gewond.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Ik kan potverdorie ook nooit weg zonder dat er wat gebeurt 😵😵😵

Beantwoorden

Update 2:
“We hebben de brand in het appartementencomplex in Helmond onder controle. De eerste eenheden gaan retour naar de kazerne.” Dat meldde de woordvoering van de brandweer zojuist via Twitter.

Beantwoorden

Goed dat ze er zo snel bij waren. 👍

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *