Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.264 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Rond middernacht is er brand uitgebroken in een appartement aan het Ameidepark. Het betreffende appartementencomplex staat tegen de Ameideflat, het 14 etages tellende Woonzorgcentrum De Ameide van Savant. De brandweer rukte om 00.17 uur uit. Hoewel de brand snel onder controle was, liep de woning fikse schade op.
De brand veroorzaakte een hevige rookontwikkeling. De aanwezige bewoner werd vanwege de ingeademde rook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Enkele bewoners van aangrenzende appartementen werden tijdelijk geëvacueerd. Voor hen wordt nog bekeken wie de nacht thuis of elders kunnen doorbrengen. De oorzaak van de brand is niet bekend.
De onderstaande foto’s werden gemaakt door Harrie Fotografie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *