Buiten is het 28 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.258 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

In een appartementencomplex aan de Molenstraat is brand vanmiddag uitgebroken in 1 van de appartementen. De hulpdiensten werden om 14.49 uur opgeroepen. De brand is inmiddels onder controle. Volgens de brandweer is de brand ontstaan door een televisie. Er zijn geen gewonden gevallen. In juni was er in dat appartementencomplex ook een brand.
Harrie Fotografie maakte ook deze keer de onderstaande foto’s.

6 reacties:

Daar gebeurt wel heel vaak wat tegen woordig

Beantwoorden

Zeer geachte hulpverlener en dienders der Nederlandse staat : Driemaal in anderhalf jaar brand en dan de winst opstrijken . Ik als persoon zie en denk het mijne ervan , 195E is verslaaft , leeft in armoede en heeft een abnormale denk wijze . Het betreft hier een persoon die in mijn inzicht achter de tralies thuis hoort ….. ik en vele medebewoners hopen dat de politie een goed onderzoek in stelt , en wat iedereen hoop dat hij uit complex verwijderd word.
NAAR WAARHEID GESPROKEN

Beantwoorden

@Corina Huijgens op zondag 11 maart 2018 om 17:06:

Geachte Huijgens als meer weet in belang der veiligheid van mede bewoners stellen we dit zeer op prijs . Ik persoonlijk wil daar een bedrag op stellen van 1000 euro als u met goede informatie komt . zoals u begrijpt stop deze GEK EN ZIJN COMPANEN met afwijkend gedrag niet .. Ook al hangt het hele complex vol met camerasystemen … Ja bewijs daar draait het om in deze zaak!!!!!!!!

Beantwoorden
bewoner complex A

@bewoner complex op maandag 12 maart 2018 om 01:35:

Is dat daar een speciaal soort huisvesting voor een bepaalde moeilijke(?) doelgroep?

Beantwoorden

ik woon er nu een paar weken en elke dag is er wel wat aan de hand .
als ik dit van tevoren had geweten was ik er niet gaan wonen .
ja noem het maar een onbehandelbare doelgroep .
het is hier niet prettig wonen gewoon een gevaarlijke rampen zooi.
ik hoop daar zo snel als mogelijk weer te verhuizen .
het is toch te gek dat ik moet schrijven

Beantwoorden

@mevrouw normaal op woensdag 14 maart 2018 om 12:00:

Ik denk dat, als je jezelf van te voren goed of redelijk had geïnformeerd, je wel had kunnen weten wat huisvesting aldaar betekent! En dat is écht niet van vandaag op morgen….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *