Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.282 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vanochtend om 08.15 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij een woning aan de Adonislaan in Helmond Noord. Ter plaatse bleek dat er tuinmeubelen (die dicht tegen de gevel van de woning stonden) en enkele gevelplaten in brand stonden.
De bewoners lagen nog te bed en zijn wakker gemaakt door een voorbijganger die de hond uitliet. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. De politie onderzoekt de zaak, mogelijk veroorzaakte brandstichting/vuurwerk de brand.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

5 reacties:

Bah bah wan streken! ????????????
Succes en sterkte voor de bewoners altijd klote zulke dingen

Beantwoorden

Zo te zien hangt er een camera. Beelden vrij geven zo snel mogelijk en niet een half jaar ermee wachten. Tenzij t een dummy is. Dan is t klote. Sterkte

Beantwoorden

Beelden zijn bekeken. En het zijn geen gevelplaten maar het is de rolluik.

Beantwoorden

@Louana op zondag 23 december 2018 om 12:08:

Heel veel sterkte met de schade en dat zo net voor de kerstdagen. 🙁 Ik weet hoe erg rookschade is. 🙁 Op de camerabeelden nog kunnen zien hoe de brand ontstond en wie de daders waren?

Beantwoorden

Veel sterkte voor de bewoners ???????? zo begin je dan de kerstvakantie, en dat met kinderen in huis ????????

Beantwoorden
Alexandra van der Zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *