Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

In een woning van wooncentrum Savant Rivierenhof aan het Hof Bruheze in Brouwhuis is vannacht rond 2.00 uur brand uitgebroken. De brandweer die snel ter plaatse was, had de brand snel onder controle. Het echtpaar dat in de woning op de begane grond woont, had tijdig de kamer verlaten. 1 Van de bewoonsters van een naast gelegen kamer is in een ambulance onderzocht in verband met ingeademde rook maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
De brand zou vermoedelijk in de slaapkamer zijn ontstaan. Waardoor de brand is ontstaan is ons niet bekend. De bewoners van de begane grond en de eerste etage zijn tijdelijk geĆ«vacueerd en opgevangen in het restaurant. De brandweer heeft alle kamers geventileerd. Het is niet bekend hoelang de bewoners uit hun kamers moesten blijven. DeĀ opgeroepen traumahelikopter is niet nodig geweest.
Harrie Fotografie maakte onderstaande 9 foto’s.

5 reacties:

In het appartement woonde vrouw alleen en is helemaal uitgebrand 9 andere bewoners werden elders onder gebracht kunnen hun huis niet meer en bij deze wil ik bahar en Marion bedanken voor de hulp en verder alle andere medewerkers van savant voor de opvang

Beantwoorden

Beantwoorden

@Frank op maandag 13 februari 2017 om 09:54:

Bedankt voor deze lieve reactie. Doet ons goed

Beantwoorden

Het doet ons zeker goed en wil andere hulpverleners ook bedanken namens Savant! De bewoners van de Rivierenhof wens ik heel veel sterkte.

Beantwoorden

Vreselijk, hopelijk kan iedereen weer snel terug in hun woning. Sterkte!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *