Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.129 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanavond is er brand uitgebroken in een berging van een flat aan de Mercuriuslaan in Helmond Noord. Meerdere containers die daar staan hadden vlam gevat. De brandweer werd om 22.42 uur gealarmeerd. De appartementen boven de berging zijn ontruimd.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

2 reacties:

Update:
De bewoners van de betreffende appartementen konden na controle van de brandweer terug de flat in. Er waren geen gewonden. De oorzaak van de brand is tot op dit moment onbekend.
Pim Verkoelen maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Het verhaal gaat dat het vuur is aangestoken. Meerdere flatbewoners hebben rond de tijd dat de brand uitbrak vier jongeren zien wegrennen. De politie kon gisteren nog geen uitsluitsel geven over de oorzaak. Het onderzoek loopt.
In het algemeen hebben de flats in Helmond-Noord nogal eens te kampen met vandalisme. Zo worden er geregeld scootmobiels vernield die in een apart hok bij de flat staan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *