Buiten is het 21 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.809 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Op de bovenverdieping van een woning aan de Jacob Marisstraat in Helmond Noord ontstond vanmiddag brand. De om 14.29 uur gealarmeerde brandweer kwam met 2 blusvoertuigen ter plaatse. Meerdere woningen kregen rook binnen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
De brand was op een slaapkamer in de woning. De bewoners hadden de brand zelf al grotendeels geblust voordat de brandweer arriveerde. Deze heeft de brand verder geblust en de verbrande spullen uit de slaapkamer verwijderd. In de woning waren meerdere personen aanwezig. Zij zijn allemaal in een ambulance door ambulancepersoneel onderzocht vanwege ingeademde rook. De andere woningen die door de brand ook last van stank en rook hadden, werden ook door de brandweer gelucht en gecontroleerd. Stichting Salvage zal de zorg voor de bewoners verder overnemen.
Harrie Fotografie maakte vanmiddag ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *