Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.486 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Om 07.53 uur rukte de brandweer uit voor een brand bij Ramaer Printed Circuits aan de Vossenbeemd op het industrieterrein. Vanwege deze 112-melding staat het personeel van de bedrijfshal buiten.
Verder is er op dit moment nog niks bekend. Zodra we meer info en/of foto’s hebben, plaatsen we dat zoals altijd in een reactie hieronder. 
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
Toen de brandweer ter plaatse was bleek het om een Lekkend vat met 1000 liter waterstofperoxide te gaan. Deze gevaarlijke stof lekte in een calamiteitenbak. De brandweer heeft de vloeistof met water verdund. Daarna kon het personeel van de betreffende hal weer naar binnen. Er raakte niemand gewond. Er waren 3 brandweervoertuigen en de politie naar de melding gestuurd om de hulp te verlenen die nodig was.
Harrie Fotografie maakte ook deze foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *